Verkoop & Installatie

Voor elke vraag hebben wij een passende oplossing, wij maken uw wensen mogelijk!

Naast de mogelijkheid om materialen en installaties bij ons te huren, bieden wij u ook de mogelijkheid om apparatuur te kopen. Zo kunt u eindeloos genieten van uw beeld-, licht- of geluidsinstallatie.

Verkoop

Of u nu iets zoekt voor uw café, discotheek, sportvereniging of band, wij geven u altijd een passend advies. Light-Flash weet dankzij haar jarenlange ervaring namelijk precies wat bij u past. Indien u dit wenst, wordt het bestelde apparatuur netjes bij u afgeleverd en geïnstalleerd. Door onze ruime praktijkkennis denken wij graag met u mee en zijn we onvoorziene problemen altijd een stapje voor.

“U hoeft alleen de aan- en uitknop te bedienen”

Het belangrijkste is dat u een product krijgt wat aansluit bij uw wensen en behoeften. De mogelijkheden en opties zijn eindeloos, maar vaak wordt het doel voorbij geschoten. Een inventariserend gesprek zorgt ervoor dat uw wensen in kaart worden gebracht. Met een overzichtelijke offerte zorgen we ervoor dat u weet wat u kunt verwachten. Onze vakkundige installateurs doen de rest. Het enige wat u rest is het bedienen van de aan- en uitknop!

Bij Light-Flash kunt u terecht voor alle welkbekende merken, zoals Pioneer en RCF.
Geïnteresseerd? Maak dan uw wensen aan ons bekend. Wij komen graag langs voor een inventariserend gesprek.

Vakkundige installatie

Door onze ruime kennis van elektrotechnische-, geluids- en softwaresystemen hebben wij de mogelijkheid om u op meerdere vlakken te ondersteunen. Het is daarbij mogelijk om zowel beeld, geluid- en licht met elkaar te combineren en samen te laten werken. Onze praktijkervaring geeft ons de handvaten om u van goed en begrijpelijk advies te voorzien, zo blijven we problemen altijd een ruime stap voor.

Hieronder treft u enkele mooie projecten aan die wij hebben mogen realiseren. Wilt u ook in dit rijtje staan? Neem dan contact met ons op!

Op zoek naar een specifiek product of
advies nodig over een complete installatie?

Klik hier!

Waarom Light-Flash?

  • Altijd een persoonlijk gesprek
  • Snelle service
  • Technisch advies in begrijpbare taal
  • Een eerlijke prijs voor een goed product

Occasions

Met regelmaat bieden wij in deze sectie artikelen te koop aan. Dit zijn producten die door ons zijn gecontroleerd op deugdelijkheid en kwaliteit.

http://www.light-flash.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_cart_search.svg

Ons aanbod

Een greep uit onze tevreden klanten

Op zoek naar een kundige partner die denkt in oplossingen? Zoek dan niet verder!    Klik hier!