Voor elk feest de juiste sfeer...

Door onze jarenlange ervaring raken wij altijd de juiste snaar!

Trek je dans schoenen aan...

De voetjes van de vloer, dat is ons doel!

 

Niets is ons te gek!

Van receptie tot bruiloft, van verjaardag tot tentfeest!

1
1

Light-Flash Disco Shows

 

Van verjaardag tot knalfuif, onze discoshows zijn altijd een groot feest. Wij hebben hierbij aan alles gedacht: licht, geluid, discomeubels en, niet te vergeten, een enthousiaste DJ met muziek voor iedereen. Met deze ingrediënten kan uw avond niet meer stuk.

Elk feest is geslaagd

Het maakt niet uit of u een bruiloft viert, een afstudeerfeest geeft, of een verjaardag met een gave discoshow wilt aankleden, u kunt altijd bij ons terecht. Stijlvol of lekker swingend. Voor jong en oud. Light-Flash helpt u graag een onvergetelijk feest neer te zetten!

Stijlvol of lekker swingend. Voor jong en oud.

Iedereen kan bij ons slagen

U kunt uw discoshow naar eigen wens invullen. Er is veel mogelijk. Neem daarom contact met ons op en vertel ons uw voorkeuren. Wij reageren altijd en laten u zo snel mogelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen. Indien gewenst, ontvangt u tevens een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie verwijzen wij eveneens naar onze contactpagina.

100

  Feestgarantie !

“Light-Flash heeft de muziek op onze bruiloft verzorgd. Wat een feest was dat! Er hing – mede dankzij Light-Flash – een goede en feestelijke sfeer. De muziekkeuzes sloten perfect aan bij ons en iedereen had het naar zijn zin. Zeker een aanrader om Light-Flash met DJ Willem te boeken!”

 

Susanne Rietveldt-Vervoort

“Light Flash heeft onze huwelijksfeest laten knallen! DJ Willem voelde het publiek perfect aan en kreeg met een juiste mix van eigentijdse muziek en Limburgse nummers alle voeten van de vloer.
We hebben enorm genoten!”

 

 

Pieter en Myrthe

   DJ

     +

DJ-SET

     =

Light-Flash
Disco Show!

Bekijk hier onze Disco Shows met Light-Flash DJ

After Party Disco Show

Light-Flash Discoshow

Bruiloft Disco Show

Light-Flash Disco Shows ook op uw feest of evenement? Klik hier!